image description
image description
image description
image description
image description
image description

U bent hier

18oct

Nieuwe uitdaging Twan van de Westerlo

Geachte en gewaarde relatie,

De afgelopen 17,5 jaar ben ik met heel veel plezier actief geweest als ondernemer waarvan het grootste deel in compagnon- en vriendschap met Harold van der Horst. De veranderende markt, het op sommige gebieden te routinematig bezig zijn en het onvoldoende kunnen focussen op mijn vakgebied heeft er toe geleid dat ik – in zeer goed overleg met Harold – heb besloten om een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Deze uitdaging is sneller dan verwacht op mijn pad gekomen en vanwege praktische redenen maak ik deze stap al per 24 oktober a.s. Ik treed dan als Manager ICT in dienst bij Van der Velden Rioleringsbeheer, een prachtig familiebedrijf met 17 vestigingen door het hele land en ca 500 medewerkers.

Alle zaken die mij toebehoorden zullen op een uitstekende wijze opgevangen worden binnen 2atwork.com en haar ketenpartners. Vanwege de zeer korte termijn zal ik de komende periode achter de schermen daar waar nodig is nog ondersteuning bieden en betrokken blijven. Bij ICT-zaken kan er rechtstreeks contact opgenomen worden met Bart van Zutven, tel 06 136 695 13.

Via deze weg wil ik iedereen hartelijk danken voor de samenwerking de afgelopen jaren en hopelijk blijven we elkaar in de toekomst tegenkomen.

Met vriendelijke groet,
Twan van de Westerlo

----------------------------------------------------------------------------------

Telefoonnummer 2atwork.com: 0492 578 290
Telefoonnummer Bart van Zutven (ICT-zaken): 06 136 695 13